Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των KPI Bridge Oil και OceanConnect Marine

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των KPI Bridge Oil και OceanConnect Marine

483
Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των KPI Bridge Oil και OceanConnect Marine

H KPI Bridge Oil και η OceanConnect Marine ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου την συγχώνευσή τους δημιουργώντας έτσι μια νέα ενοποιημένη εταιρεία με το όνομα «KPI OceanConnect».

Η συγχώνευση, η οποία ανακοινώθηκε πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο, έλαβε όλες τις σχετικές εγκρίσεις από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, που καθιστά την «KPI OceanConnect» έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους ενεργειακών λύσεων στη ναυτιλία.

Ο Søren Høll, CEO της KPI OceanConnect σχολίασε ότι το νέο σχήμα θα επωφεληθεί από συνέργειες, οι οποίες θα φέρουν κοντά τεχνογνωσία και εμπειρία στο νέο εγχείρημα. «Οι άνθρωποι μας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο και στοχεύουμε να τους παράσχουμε τις απαραίτητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ο S.I. Shim, Head of Asia της KPI OceanConnect πρόσθεσε ότι τα νέα καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα υποδεικνύουν ότι οι δυνάμεις της αγοράς εξελίσσονται γρήγορα. Συνεπώς πλοιοκτήτες και διαχειριστές επιθυμούν να συνεργάζονται με πεπειραμένους παρόχους καυσίμων για την ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις του αύριο.

Τους επόμενους μήνες, η νέα ενοποιημένη εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων των δύο οργανισμών με στόχο την ανάπτυξη κοινής κουλτούρας με κοινές αξίες και αρχές.

Φωτό: WALLACE WOON/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.