Abacus Marine Consultants: Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στην εκδήλωση ACE 2023

Abacus Marine Consultants: Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στην εκδήλωση ACE 2023

234
Abacus Marine Consultants: Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στην εκδήλωση ACE 2023

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η εταιρεία Abacus Marine Consultants Ltd., παρουσία όλων των principals της, καλωσόρισε πάνω από 100 καλεσμένους υψηλού επιπέδου από τον χώρο της Ελληνικής ναυτιλίας, στην εκδήλωση ACE 2023 (A Choice of Excellence), στον πλωτό πολυχώρο Ploes στον Φλοίσβο στο Παλαιό Φάληρο.

Εικόνα1

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Decarbonization, Energy Efficiency, Compliance, Ship Repair/Retrofit, και Marine Training, με σχετικές παρουσιάσεις καινοτόμων, πρωτοποριακών και αποτελεσματικών λύσεων από τις εκπροσωπούμενες εταιρείες, όπως:

Εικόνα2

  • Ballast Water Treatment – Carbon Capture and Storage – Passive Air Lubrication (Ecochlor)
  • Vessel Optimization – SOx Scrubbers – Wind Wings – Shore Power (Yara Marine Technologies)
  • Waste Water Treatment and Monitoring (Marinfloc)
  • Ship Repair/Retrofit (Gemak)
  • Valve Systems (Meson Group)
  • 3D Animated Safety Videos – E-modules – Training, and Crew Competency E-platforms (KARCO).

 

 

Εικόνα6 Εικόνα7 Εικόνα8 Εικόνα9

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Yara Marine Technologies σχετικά με την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία Efshipping, ως αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας των δύο εταιρειών και της Abacus, για την εγκατάσταση στο πλοίο GEORGITSI (81.000 DWT Bulk Carrier) του προηγμένης τεχνολογίας συστήματος βελτιστοποίησης πρόωσης σε πραγματικό χρόνο FuelOpt™. Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Yara Marine Technologies, κος Richard Bjercke ανέφερε: “Είμαστε χαρούμενοι που θα υποστηρίξουμε την εταιρεία Efshipping στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου του πλοίου τους, βελτιώνοντας τον δείκτη CII και το επιχειρησιακό προφίλ του. Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα απόδοσης του συστήματος”.

Εικόνα10

H εκδήλωση είχε εξαιρετική επιτυχία περιλαμβάνοντας εκτός από τις παρουσιάσεις και δείπνο στο πάνω κατάστρωμα του πολυχώρου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν μία άψογα οργανωμένη επαγγελματική αλλά και κοινωνική εκδήλωση με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Εικόνα11

Οι ιδιοκτήτες της Abacus, κος Παναγιώτης Σμυρόγλου και κα Sarah Gilhespie-Σμυρόγλου, ευχαριστούν όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία και συμμετοχή τους, καθώς και τους principals της εταιρείας για την ενημέρωση των στελεχών της Ελληνικής ναυτιλίας κατά τη διάρκεια της ACE 2023. Παράλληλα ευχαριστούν θερμά την ομάδα της Abacus για την προετοιμασία της εκδήλωσης και τις συνεργασθείσες στη διοργάνωση εταιρείες (Ploes, G-Touch, VIParties, Interflag).

Εικόνα12

Η μοναδική επιτυχία της εκδήλωσης ουσιαστικά θέτει τις βάσεις για την τακτική διοργάνωσή της στο μέλλον.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.