Ηχηρό μήνυμα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας για την επανένωση των Γλυπτών του...

Ηχηρό μήνυμα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

205
Ηχηρό μήνυμα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του Hellenic Engineers Society of Great Britain στην καρδιά του Λονδίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grosvenor House και συγκέντρωσε περισσότερους από 750 συμμετέχοντες, από τον χώρο της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας.

Το Hellenic Engineers Society of Great Britain ιδρύθηκε το 1995 και αποτελείται από περισσότερους από 400 επαγγελματίες από τον χώρο της ναυτιλίας, οι οποίοι έχουν έδρα κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα. Μέλη του αποτελούν υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών και βρετανικών ναυτιλιακών εταιρειών, αλλά και εταιρειών διεθνούς φήμης, καθώς και νηογνώμονες, ναυλωτές και νομικές εταιρείες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Μονιούδης, πρόεδρος Hellenic Engineers Society of Great Britain έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Μάλιστα, οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του κ. Μονιούδη παρέπεμπαν στην πρόσφατη συμβολική κίνηση του βασιλιά Καρόλου. Στο ίδιο μήκος κύματος, λοιπόν, ο κ. Μονιούδης επέλεξε γραβάτα με μικρές ελληνικές σημαίες.

1

Ο πρόεδρος του Hellenic Engineers Society of Great Britain υπογράμμισε τις πολύ καλές σχέσεις των δύο λαών που όμως το συγκεκριμένο ζήτημα εξακολουθεί να χρήζει άμεσης επίλυσης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.