Η Danelec και η Franman ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με στόχο...

Η Danelec και η Franman ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με στόχο την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της ναυτιλίας

17
Η Danelec και η Franman ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με στόχο την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της ναυτιλίας

Η Danelec επεκτείνει τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Franman, προκειμένου να προωθήσει τη διευρυμένη γκάμα ψηφιακών λύσεών της και να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Η Franman ανακοίνωσε την υπογραφή επέκτασης συμφωνίας, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου, με τον κορυφαίο Δανό πάροχο τεχνολογίας, Danelec, με σκοπό την ενίσχυση της αμοιβαίας συνεργασίας τους, προωθώντας τις ψηφιακές υπηρεσίες της Danelec στην αγορά της Ελλάδας. Η εξαγορά της ΚΥΜΑ A.S. από την Danelec τον Δεκέμβριο του 2021, εγκαινίασε ένα νέο κεφάλαιο και έθεσε τη συνεργασία αυτή σε νέο πλαίσιο.

H Franman βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, εκπροσωπώντας από το 1993 τη νορβηγική KYMA A.S., κορυφαία ειδικό στην ψηφιακή παρακολούθηση της απόδοσης των πλοίων.

Με εξειδίκευση στη θαλάσσια ασφάλεια και βιωσιμότητα, και αποτελώντας παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λύσεων στη διαχείριση δεδομένων πλοίων με στόχο την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια στη θάλασσα, η Danelec επεκτείνει το τελευταίο διάστημα τις δυνατότητές της στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης των πλοίων, μέσω της απόκτησης της Nautilus Labs, μιας προηγμένης πλατφόρμας ανάλυσης στοιχείων που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η συνδυασμένη πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών της Danelec παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την αποδοτικότητα του στόλου, ενσωματώνοντας μετρητές ισχύος άξονα, ψηφιακή λήψη δεδομένων και ανάλυση απόδοσης στόλου, παρέχοντας στους πελάτες της πολύτιμες πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, την εξοικονόμηση πόρων και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Franman μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα. Η Franman είναι κορυφαίος συνεργάτης της Kyma για περισσότερα από 30 χρόνια και κατέχει εις βάθος γνώση και κατανόηση για την αγορά που αφορά τις επιδόσεις πλοίων και τις πωλήσεις λύσεων. Αυτή τη στιγμή, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια άμεση, αξιόπιστη λύση στους πελάτες μας στην Ελλάδα, την οποία μπορεί να προωθήσει η Franman. Ανυπομονούμε να πάμε τη συνεργασία μας στο επόμενο στάδιο», δηλώνει ο Christian N. Treu, SVP της Danelec Digital.

«Στη Franman, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με τη Danelec, εστιάζοντας περαιτέρω στις ψηφιακές υπηρεσίες και στην ανάλυση στοιχείων για τη βελτιστοποίηση των πλοίων», δηλώνει ο Κωστής Ι. Φραγκούλης, Ιδρυτής & CEO της Franman.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.