CMA D. ARGOUDELIS και TESCOM ενώνουν τις δυνάμεις τους στις λύσεις ναυτιλιακού...

CMA D. ARGOUDELIS και TESCOM ενώνουν τις δυνάμεις τους στις λύσεις ναυτιλιακού και βιομηχανικού αυτοματισμού

26
CMA D. ARGOUDELIS και TESCOM ενώνουν τις δυνάμεις τους στις λύσεις ναυτιλιακού και βιομηχανικού αυτοματισμού

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., μια πρωτοπόρος δύναμη στον τομέα της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και του ενεργειακού αυτοματισμού, προχώρησε επίσημα στη σύναψη ενός στρατηγικού Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με την TESCOM HELLAS, έναν φημισμένο κατασκευαστή συστημάτων σταθεροποίησης τάσης και αδιάλειπτης ισχύος. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την προώθηση των λύσεων αυτοματισμού στους τομείς της ναυτιλίας και της βιομηχανίας.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας εδραιώνει τη συνεργασία μεταξύ δύο ηγετικών στελεχών του κλάδου, έτοιμων να παρέχουν προϊόντα αιχμής και εξατομικευμένες λύσεις για να ανταποκρίνονται στα εξελισσόμενα πρότυπα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. θα λειτουργεί ως διανομέας των προϊόντων της TESCOM HELLAS, συμπεριλαμβανομένων των UPS, Solar Inverter, Rack Cabinet, AVR, Γεννήτριες και των αντίστοιχων λύσεων τους, στις ναυτιλιακές και βιομηχανικές αγορές.

Η TESCOM HELLAS, θυγατρική του ομίλου DMY, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας από την ίδρυσή της το 2007. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα κατασκευής και την ενεργειακή απόδοση, η TESCOM HELLAS προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων σε οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, οι κ.κ. Ιωάννης και Νικόλαος Αργουδέλης, Ιδιοκτήτες και Διευθύνοντες Σύμβουλοι της CMA, δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την TESCOM HELLAS για να προσφέρουμε απαράμιλλες λύσεις αυτοματισμού στους πελάτες μας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της TESCOM στη σταθεροποίηση της τάσης και στα συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των θαλάσσιων και βιομηχανικών λειτουργιών».

Επίσης, ο Χρήστος Μαυρομάτης, Γενικός Διευθυντής της TESCOM HELLAS, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, τονίζοντας την κοινή τους δέσμευση για καινοτομία και ικανοποίηση των πελατών. «Αυτή η συνεργασία με την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. σηματοδοτεί μια στρατηγική ευθυγράμμιση των βασικών μας αξιών και στόχων. Μαζί, θα παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας και θα ωθούν τον κλάδο προς τα εμπρός».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.