Η C&A Stavros Kassidiaris S.A. «goes Green»

Η C&A Stavros Kassidiaris S.A. «goes Green»

12
Η C&A Stavros Kassidiaris S.A. «goes Green»

Η C&A Stavros Kassidiaris S.A. προχώρησε πρόσφατα στην αναβάθμιση της συνεργασίας με την DHL Express, αξιοποιώντας την υπηρεσία GoGreen Plus, η οποία χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα αεροπορίας (SAF) για παραδόσεις παραγγελιών. Επιλέγοντας τα καύσιμα SAF, μειώνουμε ενεργά το αποτύπωμα άνθρακα των αποστολών μας, αποδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευσή μας για δράσεις περιβαλλοντικής ευθύνης.

Με προτεραιότητα στις βιώσιμες πρακτικές, δίνουμε τη δυνατότητα στις εταιρείες που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας να συμμετάσχουν και εκείνες σε αυτήν την προσπάθεια. Μαζί, ας προτιμήσουμε οικολογικές επιλογές και ας συμβάλουμε σε ένα πιο πράσινο μέλλον. Η χρήση των καυσίμων SAF αντιπροσωπεύει όχι μόνο ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων μας για την αειφορία, αλλά επίσης σηματοδοτεί την αφοσίωσή μας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Στην C&A Stavros Kassidiaris S.A., επιμένουμε σταθερά σε ενέργειες περιβαλλοντικής ευθύνης και εκτιμούμε ειλικρινά κάθε προσπάθεια που έχει θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη μας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.