Neptune Zero: Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ψηφιακού μετασχηματισμού στη ναυτιλία

Neptune Zero: Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ψηφιακού μετασχηματισμού στη ναυτιλία

67
Neptune Zero: Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα ψηφιακού μετασχηματισμού στη ναυτιλία

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Δρ. Αντώνιο Λαλεχό και την ομάδα του, που αναγνωρίζονται για την τεχνογνωσία τους στον τομέα της ψηφιοποίησης στη ναυτιλία.

Μαζί, δημιούργησαν τη Neptune Zero, ένα καινοτόμο εγχείρημα, τοποθετημένο για να φέρει επανάσταση στη ναυτιλιακή βιομηχανία με ψηφιακές λύσεις αιχμής. Η Neptune Zero, δεσμεύεται να επαναπροσδιωρίσει πληθώρα διαδικασιών στο χώρο της ναυτιλίας παρέχοντας στους πελάτες τις ψηφιακές λύσεις τεχνολογικής αιχμής.

Η ίδρυση της σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο κοινό όραμα όλων των εταίρων. Γεννημένη από την αμοιβαία δέσμευση για την προώθηση της τεχνολογικής προόδου στη ναυτιλιακή βιομηχανία, η Neptune Zero συμβάλει στην αυτοματοποίηση χρονοβόρων και κοστοβόρων διαδικασιών.

«Η συνεργασία μας με τη Neptune Zero ενσαρκώνει τη σταθερή δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αριστεία στη ναυτιλιακή βιομηχανία», δήλωσαν οι κύριοι Ιωάννης και Νικόλαος Αργουδέλης, Ιδιοκτήτες και Διευθύνοντες Σύμβουλοι της CMA. «Μαζί, μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για την αξιοποίηση της δύναμης της ψηφιακής τεχνολογίας για την προώθηση μετασχηματιστικών αλλαγών και την προώθηση της ναυτιλιακής βιομηχανίας σε μια νέα εποχή αποτελεσματικότητας και βιωσιμότητας».

Η ιδρυτική ομάδα της Neptune Zero αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία και κοινή αφοσίωση, ανοιχτούς ορίζοντες και πολλές νέες ιδέες εφαρμόσιμες στο ναυτιλιακό κλάδο, ανακοινώνει η εταιρεία. Με έμφαση στην ευελιξία, τη διορατικότητα και την προνοητικότητα, η Neptune Zero είναι έτοιμη να περιηγηθεί στις πολυπλοκότητες της ναυτιλίας, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την CMA στην αποστολή μας να απλοποιήσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες και να ενισχύσουμε την προώθηση της τεχνολογίας στη ναυτιλία», σχολίασε ο Δρ. Αντώνιος Λαλεχός, Διευθύνων Σύμβουλος/Συνιδρυτής της Neptune Zero. «Μαζί, φέρνουμε μια πλούσια τεχνογνωσία και ένα κοινό πάθος για καινοτομία, τοποθετώντας τη Neptune Zero ως πρωτοπόρο δύναμη στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη συμμόρφωση με το συνεχώς μεταβαλλόμενο κανονιστικό πλαίσιο στον τομέα της ναυτιλίας».

Η NeptuneZero γεννήθηκε από ένα κοινό όραμα: να φέρει επανάσταση στη ναυτιλιακή βιομηχανία μέσω ψηφιακών λύσεων αιχμής.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.