Αποκατάσταση ζημιών στη Θεσσαλία: Το «ευχαριστώ» του πρωθυπουργού στην εφοπλιστική κοινότητα

    118
    Αποκατάσταση ζημιών στη Θεσσαλία: Το «ευχαριστώ» του πρωθυπουργού στην εφοπλιστική κοινότητα

    Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού συμμετείχε σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο Μουζάκι, για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

    Τόσο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ευχαρίστησαν την Ένωση για τη συμβολή της στα έργα που ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ.

    «Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ειδικά την Πρόεδρό της, την κ. Μελίνα Τραυλού, για την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου να συνδράμει η εφοπλιστική κοινότητα στη μεγάλη εθνική προσπάθεια χρηματοδότησης της ανάταξης της Θεσσαλίας.

    »Σε λίγες μέρες συγκεντρώθηκε το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 50 εκατομμυρίων, ένα σημαντικό κομμάτι του οποίου, όπως είδατε, κατευθύνεται σε άμεσες παρεμβάσεις, οι οποίες θα γίνουν όχι απλά για να βελτιωθούν αλλά να ενισχυθούν ουσιαστικά οι υποδομές των πολλών σχολείων τα οποία επλήγησαν από την κακοκαιρία.

    Το πρώτο έργο που θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, είναι η αποκατάσταση όλων των σχολικών μονάδων που επλήγησαν.

    Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της η Πρόεδρος της ΕΕΕ ανέφερε:«Επιδίωξη μας είναι ως ελληνικός εφοπλισμός να συμβάλλουμε, όχι μόνο στην επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά – όπου αυτό είναι δυνατό – να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες.
    Είμαστε και θα είμαστε κοντά σας.»

    Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.