Πράσινο φως για τη μεγάλη δωρεά της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών σε Θεσσαλία...

Πράσινο φως για τη μεγάλη δωρεά της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα

144
Πράσινο φως για τη μεγάλη δωρεά της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα
Φωτό αρχείου

Εγκρίθηκε η δωρεά της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών στις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.)», ύψους 30,5 εκατ. ευρώ, για τα έργα αποκατάστασης των σχολείων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», με Κοινή Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια της υπογραφής του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, την Πρόεδρο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), Μελίνα Τραυλού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», Αθανάσιο Γιάνναρη, στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.

Τα έργα θα γίνουν σε 33 σχολεία που βρίσκονται στους Δήμους Τρικκαίων, Φαρκαδόνας, Παλαμά, Βόλου και Δομοκού, με βάση τη σχετική νομοθεσία κατεπείγουσας εκτέλεσης που προβλέπεται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.