Ίδρυμα Αθ. Κ. Λασκαρίδης: Αναγνώριση στο έργο απορρύπανσης των ακτών στη Μαγνησία

Ίδρυμα Αθ. Κ. Λασκαρίδης: Αναγνώριση στο έργο απορρύπανσης των ακτών στη Μαγνησία

36
Ίδρυμα Αθ. Κ. Λασκαρίδης: Αναγνώριση στο έργο απορρύπανσης των ακτών στη Μαγνησία

Αμέσως μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023 στη Μαγνησία, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Λασκαρίδης ανταποκρίθηκε με παραδειγματικό τρόπο τις προσπάθειες ανασυγκρότησης, της θαλάσσιας περιοχής της Μαγνησίας.

Ο «Τυφώνας», το επιχειρησιακό πλοίο του Κοινωφελούς Ιδρύματος συνέβαλε τα μέγιστα, στην απορρύπανση των ακτών τόσο στο Πήλιο όσο και στον Παγασητικό κατά την εξάμηνη δράση του στο πλαίσιο του προγράμματος “Typhoon Project”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτης Αναγνώστου, παρευρέθηκε στην τελετή απόδοσης τιμής της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Λασκαρίδης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 στο πλοίο. Ο κ. Αναγνώστου,  στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη εκ μέρους του ΟΛΒ για την σπουδαία συμβολή του Ιδρύματος στον καθαρισμό των περιοχών που υπέστησαν τις δραματικές συνέπειες των πλημμυρών τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ευχήθηκε να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες με κοινωφελείς πρακτικές και δραστηριότητες κι από άλλους φορείς.

Ο κ. Αναγνώστου προσέφερε αναμνηστικό δώρο και ευχαριστήρια επιστολή στην πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος  Αθανάσιος Λασκαρίδης κ. Εύη Λαζού – Λασκαρίδη. Άλλωστε όπως δήλωσε ο κ. Αναγνώστου «η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου είναι ευαίσθητη σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.