Το παρθενικό ταξίδι του «Celestyal Discovery»

Το παρθενικό ταξίδι του «Celestyal Discovery»

161
Το παρθενικό ταξίδι του «Celestyal Discovery»

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal.

Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο από το Λαύριο, «έχοντας στο τιμόνι» τον έμπειρο καπετάνιο κ. Παναγιώτη Γιακουμάτο και το πλήρωμά του, οι αξιωματικοί μαζί με την διεθνή ηγετική ομάδα της εταιρείας καλωσόρισαν τους επιβάτες στο παρθενικό του ταξίδι.

Οι πρώτοι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου πραγματοποίησαν την κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία περιλαμβάνει προσεγγίσεις στην Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο και τη Σαντορίνη, επισκεπτόμενη συνολικά πέντε λιμάνια κατά τη διάρκεια των τριών διανυκτερεύσεων, ενώ από την 1η Απριλίου, το δημοφιλές λιμάνι του Ηρακλείου (Κρήτη) προστίθεται σε αυτήν την κρουαζιέρα. Από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο, το Celestyal Discovery θα εναλλάσσεται ανάμεσα στην κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» τριών διανυκτερεύσεων και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, η οποία περιλαμβάνει μια επιπλέον ημέρα στη Ρόδο.

Μετά την ένταξή του στο στόλο της εταιρείας, τον Νοέμβριο του 2023, το Celestyal Discovery, χωρητικότητας 1266 ατόμων, υποβλήθηκε σε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η Celestyal επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου, καθώς και στην πλήρη ανανέωση των καμπινών. Το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει ένα νέο καφέ, το Café Nation, το οποίο σερβίρει καφέ illy, αλλά και το εστιατόριο Pizza Oven και το Discovery Lounge, που θα παρουσιάζει διάφορες συνεργασίες με brands καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.