Επενδύσεις σε νεότευκτα ρυμουλκά από τη Vernicos Scafi

Επενδύσεις σε νεότευκτα ρυμουλκά από τη Vernicos Scafi

246
Επενδύσεις σε νεότευκτα ρυμουλκά από τη Vernicos Scafi
Φωτό Αρχείου

Η Vernicos Scafi Tugs and Salvage Maritime Co., σε συνεργασία με την SVS, ανακοίνωσε την αγορά ενός ακόμα νεότευκτου ρυμουλκού.

Το νεότευκτο, ένα από τα πλέον σύγχρονα στην Ανατολική Μεσόγειο, αναμένεται να παραδοθεί στην Τουρκία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα φέρει την ελληνική σημαία. Το MED-A2575 κατασκευάστηκε στο τουρκικό ναυπηγείο Eregli. Ανήκει στη σειρά σχεδίασης RAmparts 2500-W της Robert Allan Ltd.

O κ. Δημήτρης Βερνίκος, πρόεδρος της Vernicos Scafi, σημειώνει: «Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πενταετούς συνεργασίας με τους Ιταλούς εταίρους μας, Scafi Società di Navigazione S.p.A. (Scafi), η Vernicos Scafi, μαζί με τους Έλληνες εταίρους της στην SVS Maritime Company, συνεχίζει την επέκτασή της με την απόκτηση ενός ακόμα νεότευκτου πλοίου από το ναυπηγείο Med Marine, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της με ασφάλεια και αξιοπιστία. Ευελπιστούμε ότι το δεύτερο νεότευκτο ρυμουλκό μας αποτελεί τη συνέχεια του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας, που έχει ως στόχο να διατηρήσει τη Vernicos Scafi στην κορυφή του κλάδου. Είμαστε βέβαιοι ότι η επένδυσή μας θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας και σίγουρα θα προσθέσει αξία στον στόλο της κοινοπραξίας της Med Tugs».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.