Σε αναζήτηση εργαζομένων η Royal Caribbean Group

Σε αναζήτηση εργαζομένων η Royal Caribbean Group

213
Σε αναζήτηση εργαζομένων η Royal Caribbean Group

Η εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group συζητά με νέες και υπάρχουσες αγορές ανά τον κόσμο για να προσλάβει χιλιάδες εργαζομένους ώστε να στελεχώσει τα πλοία της και να καλύψει τη ζήτηση-ρεκόρ.

Το 2023 ήταν χρονιά-ρεκόρ για την κρουαζιέρα, και αυτό δημιούργησε την ανάγκη για μεγαλύτερα πλοία και κατά συνέπεια περισσότερους εργαζομένους. Μάλιστα, φορείς διαχείρισης λιμένων και τουριστικοί πράκτορες από όλο τον κόσμο υπολογίζουν ότι μόνο την τρέχουσα χρονιά η Royal Caribbean Group σχεδιάζει να προσλάβει 10.000 άτομα. Η εν λόγω εταιρεία υπολογίζεται ότι απασχολούσε περί τους 88.700 εργαζομένους στα τέλη του 2023, ενώ αναμένεται να προσθέσει στον στόλο της τρία νέα κρουαζιερόπλοια.

Επίσης, η Royal Caribbean Group, σε συνεργασία με το Caribbean Maritime University στην Τζαμάικα, επιδιώκει την εκπαίδευση περισσότερων ατόμων που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στη θάλασσα.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι κρατήσεις της Caribbean κατέγραψαν ρεκόρ το α’ τρίμηνο του 2024, με τα έσοδά της να διαμορφώνονται στα $3,73 δισ.

*Με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.