Παράταση του διαγωνισμού για το λιμάνι του Λαυρίου

Παράταση του διαγωνισμού για το λιμάνι του Λαυρίου

46
Παράταση του διαγωνισμού για το λιμάνι του Λαυρίου

Παράταση πήρε η ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο του «Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.». Συγκεκριμένα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι παρατείνει την ημερομηνία υποβολής μέχρι τις 30 Μαΐου και ώρα 15:00. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληγε στις 29 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Στην σχετική ανακοίνωση το ΤΑΙΠΕΔ διευκρινίζει ότι «όσα δικαιολογητικά έγγραφα φέρουν ημερομηνίες έκδοσης εντός της προθεσμίας των 30 ημερολογιακών ημερών πριν από την αρχική ημερομηνία υποβολής, δηλαδή την 14η Απριλίου 2024 και μετά, θα γίνουν αποδεκτά από το Ταμείο. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμπληρωθεί στην ένορκη βεβαίωση/υπεύθυνη δήλωση του Υποδείγματος 2 του Παραρτήματος Β η ακόλουθη φράση:

“Όλες οι πληροφορίες, καταστάσεις, δηλώσεις, δικαιολογητικά έγγραφα και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα, που έχουμε υποβάλει μαζί με την εκδήλωση ενδιαφέροντός μας, είναι αληθή, σε ισχύ, έγκυρα και ακριβή και δεν έχει επέλθει οποιαδήποτε αλλαγή από την ημερομηνία έκδοσής τους και δεν έχουμε αποκρύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τις ως άνω πληροφορίες, καταστάσεις, δηλώσεις, δικαιολογητικά έγγραφα και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα, τη διαγωνιστική διαδικασία και τη συναλλαγή”.

Περαιτέρω σημειώνεται ότι παρατείνεται αντίστοιχα η προθεσμία υποβολής διευκρινιστικών ερωτήσεων από πλευράς ενδιαφερομένων, σύμφωνα με την παράγραφο 5.4 της Πρόσκλησης, δηλαδή την 15η Μαΐου 2024 και ώρα 17:00».

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο εδώ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.