Το Erma First Group φιλοξενεί την πρώτη ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων του...

Το Erma First Group φιλοξενεί την πρώτη ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων του στην Αθήνα

35
Το Erma First Group φιλοξενεί την πρώτη ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων του στην Αθήνα
Στελέχη του Ομίλου ERMA FIRST μαζί με τους Αντιπροσώπους στην Αθήνα.

Την νέα ταυτότητα της ERMA FIRST, που αφορά την μετάβαση από μια εξειδικευμένη εταιρεία σε έναν διεθνή πάροχο βιώσιμων λύσεων για τη ναυτιλία, μεταλαμπάδευσαν τα στελέχη της εταιρείας σε συνεργάτες και αντιπροσώπους από 24 χώρες, που συγκέντρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Από την εξειδίκευση στα συστήματα επεξεργασίας έρματος, όπου κατέχει ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, η ERMA FIRST πραγματοποιεί δυναμικό άνοιγμα με μια γκάμα προϊόντων που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια της ναυτιλιακής βιομηχανίας να πετύχει την «πράσινη μετάβαση».

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών της έχει αναπτύξει και προσφέρει ένα πλήρες και κορυφαίο χαρτοφυλάκιο για την απανθρακοποίηση της ναυτιλίας. Πρόκειται για τα συστήματα BLUE CONNECT (Alternative Maritime Power), FLEXCAP (Energy Saving Devices) και CCS (Carbon Capture & Storage).

Η νέα πορεία που χαράσσει η ERMA FIRST αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την εξωστρέφειά της. Τόσο τα συστήματα BTWS όσο και τα νέα συστήματα, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο το εξαγωγικό «αποτύπωμα» της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας παράλληλα και την ελληνική οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάτες από τις 5 ηπείρους βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και συζήτησαν τόσο για την επιτυχία που έχουν καταγράψει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου, που σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του γρήγορα μεταβαλλόμενου χώρου της ναυτιλίας.

Photo 2 (1)
Η Πρόεδρος του Ομίλου ERMA FIRST, κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου (αριστερά), και ο Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης (δεξιά), κατά τη διάρκεια παρουσίασης στην πρώτη ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων του Erma First Group στην Αθήνα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERMA FIRST, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενήσαμε για πρώτη φορά μια συνάντηση αυτού του μεγέθους με όλους τους συνεργάτες και αντιπροσώπους της ERMA FIRST, συγκεντρώνοντάς τους, στον τόπο μας, την Αθήνα. Γεγονός που επιβεβαιώνει το εξαγωγικό DNA της εταιρείας, αφού στις εξαγωγές βασίζουμε άνω του 80% του κύκλου εργασιών μας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα από ειδικούς στη διαχείριση θαλασσίου έρματος έχουμε εξελιχθεί σε πάροχο βιώσιμων ναυτιλιακών λύσεων. Η δέσμευσή μας στον τομέα του BWTS παραμένει ισχυρή, αλλά παράλληλα συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε παρέχοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών μας».

Η κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος της ERMA FIRST, πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά στον τομέα του ναυτιλιακού εξοπλισμού, ελληνική εταιρεία καταφέρνει να διοργανώσει διεθνή συνάντηση συνεργατών, από 24 χώρες, στην Ελλάδα. Μέσα σε 14 χρόνια πετύχαμε να αναγνωριστούμε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο μας. Και το πετύχαμε βασιζόμενοι στην έρευνα και ανάπτυξη στην οποία επενδύσαμε, την ποιότητα κατασκευής, αλλά και στην δυναμική του ελληνόκτητου στόλου. Των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών που αναγνώρισαν την αξία και την ποιότητα των προϊόντων μας , τα εγκατέστησαν στα πλοία τους ενώ απαίτησαν από τους ναυπηγικούς ομίλους Ασίας να δεχτούν τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου στις λίστες κατασκευαστών. Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια ένδειξη ότι σαν όμιλος ολοκληρώσαμε έναν πρώτο πολύ επιτυχημένο κύκλο και ανοίγουμε, με την ίδια όρεξη και δημιουργικότητα, έναν δεύτερο».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.