Η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS παρουσιάζει το NAVIGATOR ASSEMBLY 2024: “FORGE THE FUTURE”

Η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS παρουσιάζει το NAVIGATOR ASSEMBLY 2024: “FORGE THE FUTURE”

37
Η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS παρουσιάζει το NAVIGATOR ASSEMBLY 2024: “FORGE THE FUTURE”

Η Navigator Shipping Consultants ανακοινώνει το NAVIGATOR ASSEMBLY 2024, με θέμα “FORGE THE FUTURE”. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο Grand Hyatt Athens, με ώρα έναρξης 16:30.

Το Navigator Assembly στέκεται ως μια κλειστή συνάντηση, που ενώνει τους βασικούς ηγέτες και φορείς από διακεκριμένες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες. Χρησιμεύει ως αποκλειστική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση συζητήσεων μέσω συνεδριών στρογγυλής τραπέζης, εστιάζοντας σε καίρια θέματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Αυτά περιλαμβάνουν την απανθρακοποίηση, τον ανθρώπινο παράγοντα, την έξυπνη ναυτιλία, το ESG (περιβαλλοντική, κοινωνική και διακυβέρνηση) και τη ναυτιλιακή εφοδιαστική αλυσίδα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, να ανταλλάξουν απόψεις και να διερευνήσουν καινοτόμες λύσεις, προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της ναυτιλίας.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα του Navigator Assembly 2024 θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στο 23ο NAVIGATOR 2024 – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Χίο & τις Οινούσσες από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Navigator Shipping Consultants προσκαλεί θερμά την εταιρεία σας να συμμετάσχει και να συμβάλει στην επιτυχία του Navigator Assembly 2024. Οι εγγραφές είναι ανοικτές μέχρι την 1η Μαρτίου 2024. Για εγγραφές και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο conference@navigatorltd.gr.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.