30 Χρόνια Franman

30 Χρόνια Franman

249
30 Χρόνια Franman

30 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 11 Μαΐου 2021 από τη μέρα που το πάθος και το όραμα του ιδρυτή και CEO της Franman Κωστή Φραγκούλη για τη θάλασσα, πήρε μορφή.

30 χρόνια αφοσιωμένης και ενθουσιώδους δουλειάς, με μια ισχυρή ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη ναυτιλία και τους πελάτες τους.

30 χρόνια πάθους, ήθους και συνεχούς εξέλιξης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που η επέτειος αυτή βρίσκει τη Franman σε μια πολύ υψηλή θέση στην παγκόσμια αγορά” δηλώνει ο Κωστής Φραγκούλης.

“Και είμαι περήφανος που ως εταιρεία έχουμε κερδίσει την εκτίμηση των πελατών και συνεργατών μας εντός και εκτός Ελλάδας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και κυρίως με το ίδιο ήθος και τις ίδιες αξίες που μας χαρακτήριζαν και όταν ξεκινήσαμε. Η αγάπη μου για τη θάλασσα ήταν και είναι, 30 χρόνια τώρα, η κινητήριος δύναμή μου. Η ιδέα μου ήταν να εκφράσω αυτό το πάθος, μέσα από έναν οργανισμό που θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της ναυτιλίας”.

Καινοτομώντας από την πρώτη στιγμή, σήμερα η Franman είναι πρώτο Trading House ναυτιλιακών υπηρεσιών της Ελλάδας, ενώ κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά. Οι βασικοί πυλώνες δραστηριοποίησης είναι η προώθηση ναυπηγικού εξοπλισμού, οι επισκευές πλοίων, οι υπηρεσίες ασφαλείας, το trading ναυτιλιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων πλοίων, το engineering και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες.

30 χρόνια μετά το πρώτο της ξεκίνημα, η Franman σήμερα εκπροσωπεί περισσότερες από 130 κορυφαίες εταιρίες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και εξυπηρετεί περισσότερες από 700 ναυτιλιακές εταιρίες ετησίως.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.