18o Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum στη Νέα Υόρκη

18o Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum στη Νέα Υόρκη

13
18o Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum στη Νέα Υόρκη

Το 18o Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, 2024 στο Metropolitan Club στη Νέα Υόρκη. Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Citi, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) και τον Nasdaq.

Το Ετήσιο International Shipping Forum που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο, είναι γνωστό για τη μεγάλη συμμετοχή του από επενδυτές, πλοιοκτήτες και χρηματοδότες. Αποτελεί σημείο συνάντησης για υψηλόβαθμα στελέχη της ναυτιλίας και για στελέχη από τις οικονομικές και επενδυτικές κοινότητες που έχουν ενεργή συμμετοχή στη ναυτιλία.

Το Φόρουμ θα εξετάσει τα μακροοικονομικά ζητήματα που διαμορφώνουν και μεταμορφώνουν τις διεθνείς ναυτιλιακές αγορές σήμερα, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση και τις προοπτικές των διαφόρων ναυτιλιακών αγορών, που ενισχύονται από την ανακοίνωση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων των εταιρειών του προηγούμενου έτους. Θα συζητηθούν θέματα κρίσιμης σημασίας για τη ναυτιλία, όπως η γεωπολιτική, η ενεργειακή ασφάλεια, οι κυρώσεις, η πρόσβαση σε κεφάλαια, οι κανονισμοί, η τεχνολογία, η καινοτομία, και άλλα.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ανώτερα στελέχη από κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, χρηματοδότες και παράγοντες της αγοράς που θα συζητήσουν τις τάσεις, την ανάπτυξη και τις προοπτικές των διαφόρων ναυτιλιακών κλάδων καθώς και θέματα κρίσιμου ενδιαφέροντος για τη ναυτιλία.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα πραγματοποιηθούν πάνελ συζητήσεων, καθώς και συναντήσεις 1×1 μεταξύ επενδυτών και στελεχών από ναυτιλιακές εταιρείες.

Αυτό το ολοήμερο συνέδριο είναι γνωστό για το πλούσιο ενημερωτικό του περιεχόμενο και τις μοναδικές ευκαιρίες μάρκετινγκ, δικτύωσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για πιστοποιημένους επενδυτές και ναυτιλιακές εταιρείες.

Για να δείτε το πρόγραμμα και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατήστε: εδώ.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.