Όμιλος Φίλων Λίμπερτυ: Ο απολογισμός για το 2023 και οι στόχοι για...

Όμιλος Φίλων Λίμπερτυ: Ο απολογισμός για το 2023 και οι στόχοι για το 2024

111
Όμιλος Φίλων Λίμπερτυ: Ο απολογισμός για το 2023 και οι στόχοι για το 2024

Σε έναν ιστορικό χώρο-σύμβολο της διαχρονικής εξέλιξης της ελληνικής ναυτιλίας, το SS HELLAS LIBERTY και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου», πραγματοποιήθηκε στις 17/2/2024 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Όμιλου Φίλων Λίμπερτυ.

Η πρόεδρος κ. Άννα Πολέμη κήρυξε την έναρξη της συνελεύσεως καλωσορίζοντας τα μέλη, τους φίλους του και δημοσιογράφους στο Hellas Liberty. Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο καπτ. Κώστας Φράγκος, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ καπτ. Παναγιώτης Γιγής , ο κ. Θεοδόσης Σταματέλος (LR), η κ. Ματούλα Αντωνάκου (HELMEPA), o κ. Παντελής Παπαλυμπέρης (Danaos), o κ. Θεόδωρος Κόντες (Majestic International Cruises) πολλά μέλη, φίλοι του ομίλου και δημοσιογράφοι.

Ακολούθησε βράβευση με τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη και μακροχρόνια συμβολή του στο Hellas Liberty του επίτιμου Προέδρου καπτ. Βαγγέλη Κούζιλου από την Προέδρο κ. Άννα Πολέμη, την οποία παρέλαβε ο γιος του κ. Μιχάλης Κούζιλος. Η πρόεδρος του ομίλου κ. Άννα Πολέμη προχώρησε στην παρουσίαση του απολογισμού και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για το 2023 και ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Σαρικαβάζης παρουσίασε τον προϋπολογισμό και τους στόχους του Ομίλου για το 2024.

Ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη των πέντε νέων μελών του Διοικητικού Συμβούλιου ως ακολούθως:

Ιωάννης Δρακογιαννόπουλος
Αλέξανδρος Λεμονίδης
Αθανάσιος Μπέης
Άννα Πολέμη
Γιώργος Τσαβλίρης

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει σύντομα για την συγκρότησή του σε σώμα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.