«Σύγχρονες προκλήσεις της ναυτιλίας»: Ελλάδα και Γαλλία με το βλέμμα στραμμένο στο...

«Σύγχρονες προκλήσεις της ναυτιλίας»: Ελλάδα και Γαλλία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

65
«Σύγχρονες προκλήσεις της ναυτιλίας»: Ελλάδα και Γαλλία με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Ναυτιλιακό Φόρουμ, το οποίο διοργάνωσε η Ναυτιλιακή Επιτροπή του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με το French Maritime Cluster, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα, με θέμα: «THE NEW MARITIME CHALLENGES».

Στο φόρουμ συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές από τη Γαλλία και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι κκ. Phillipe Louis Dreyfus, Πρόεδρος της Louis Dreyfus Armateurs SAS και Πρόεδρος της Ναυτιλιακής επιτροπής του Επιμελητηρίου, Matthieu Berrurier, Πρόεδρος της French Union for Maritime Transport Insurance Brokers, Xavier Rebour, Διευθυντής της Ένωσης France Cyber Maritime, Απόστολος Καμαρινάκης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας καθώς κι εκπρόσωποι ελληνικών και γαλλικών εταιρειών, όπως η Βureau Veritas, Space Hellas, Naval Group, Thales Hellas, Skuld Hellas, Publicis Consultants.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, κα Laurence Auer, επιφανείς προσωπικότητες και στελέχη ελληνικών και γαλλικών εταιρειών του κλάδου της ναυτιλίας και της κυβερνοασφάλειας καθώς κι εκπρόσωποι φορέων.

Χορηγός επικοινωνίας στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν τα Ναυτικά Χρονικά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.