Νοrth P&I Club: Ο James Tyrrell νέος πρόεδρος του board

Νοrth P&I Club: Ο James Tyrrell νέος πρόεδρος του board

34
Νοrth P&I Club: Ο James Tyrrell νέος πρόεδρος του board

Το Νοrth P&I Club εξέλεξε τον James Alexander Tyrrell ως νέο πρόεδρο του board. O κ. Tyrrell διαδέχεται τον κ. Pratap Shirke ενώ η κ. Ιωάννα Προκοπίου αποτελεί την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο του Club.

O κ. Tyrrell, διευθυντής της Arklow Shipping ήταν ο αντιπρόεδρος του Νοrth P&I Club πριν αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εκλογή του κ. Τyrrell ενισχύει τη δέσμευση του αλληλοασφαλιστικού οργανισμού για μια στρατηγική ανάπτυξης και διαφοροποίησης. Μάλιστα η 160η επέτειος του North το 2020 συνέπεσε με επίπεδα ρεκόρ για τον καταχωρημένο στόλο. Με εγγεγραμμένα 230 εκατ. GT, εκ των οποίων τα 160 εκατ. GT ιδιόκτητα, ο αλληλοασφαλιστικός οργανισμός έχει περαιτέρω φιλοδοξίες να ενισχύσει τη θέση του ως ηγετικό μέλος του International Group of P&I Clubs (IG).

Η κ. Προκοπίου, η οποία διαδέχθηκε τον κ. Tyrrell στη θέση του αντιπροέδρου, είναι managing director της Seatraders, μέλος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και μέλος της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.