Νοrth P&I Club: Ο James Tyrrell νέος πρόεδρος του board

Νοrth P&I Club: Ο James Tyrrell νέος πρόεδρος του board

20
Νοrth P&I Club: Ο James Tyrrell νέος πρόεδρος του board

Το Νοrth P&I Club εξέλεξε τον James Alexander Tyrrell ως νέο πρόεδρο του board. O κ. Tyrrell διαδέχεται τον κ. Pratap Shirke ενώ η κ. Ιωάννα Προκοπίου αποτελεί την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο του Club.

O κ. Tyrrell, διευθυντής της Arklow Shipping ήταν ο αντιπρόεδρος του Νοrth P&I Club πριν αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εκλογή του κ. Τyrrell ενισχύει τη δέσμευση του αλληλοασφαλιστικού οργανισμού για μια στρατηγική ανάπτυξης και διαφοροποίησης. Μάλιστα η 160η επέτειος του North το 2020 συνέπεσε με επίπεδα ρεκόρ για τον καταχωρημένο στόλο. Με εγγεγραμμένα 230 εκατ. GT, εκ των οποίων τα 160 εκατ. GT ιδιόκτητα, ο αλληλοασφαλιστικός οργανισμός έχει περαιτέρω φιλοδοξίες να ενισχύσει τη θέση του ως ηγετικό μέλος του International Group of P&I Clubs (IG).

Η κ. Προκοπίου, η οποία διαδέχθηκε τον κ. Tyrrell στη θέση του αντιπροέδρου, είναι managing director της Seatraders, μέλος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και μέλος της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών.