Οι διεθνείς αερομεταφορείς επιλέγουν Αθήνα

Οι διεθνείς αερομεταφορείς επιλέγουν Αθήνα

39
Οι διεθνείς αερομεταφορείς επιλέγουν Αθήνα

Οι επιλογές που έχουν οι Έλληνες που επιθυμούν να επισκεφτούν την Πολωνία διευρύνονται, καθώς ακόμα ένα δρομολόγιο έρχεται να προστεθεί στις λίστες αναχώρησης του Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ειδικότερα, η LOT Polish Airlines επαναφέρει τη σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Βαρσοβίας από τις 11 Απριλίου 2024. Τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρούν προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ. Η πτήση προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας έχει αναμενόμενη διάρκεια 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ η πτήση επιστροφής διαρκεί 2 ώρες και 40 λεπτά. Η πτήση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Warsaw Chopin Airport θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Embraer 195,  Boeing 737-800, και 737 MAX 8. Η πτήση επιστροφής προς την Αθήνα θα πραγματοποιείται καθημερινά με ώρα αναχώρησης από τη Βαρσοβία 9:30 π.μ.

Οι απευθείας πτήσεις προς τη Βαρσοβία προσφέρουν επίσης στους επιβάτες επιλογές συνδέσεων προς  την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.