Η AIDA Cruises εκσυγχρονίζει τον στόλο της

Η AIDA Cruises εκσυγχρονίζει τον στόλο της

47
Η AIDA Cruises εκσυγχρονίζει τον στόλο της

Η AIDA Cruises προχωρά σε εκσυγχρονισμό των κρουαζιερόπλοιών της, εκκινώντας το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης στην ιστορία της. Το εν λόγω πρόγραμμα ονομάζεται «AIDA Evolution» και σε πρώτη φάση θα επικεντρωθεί στην πλήρη επανασχεδίαση και αναβάθμιση των πλοίων της σειράς Sphinx «AIDAdiva», «AIDAbella» και «AIDAluna».

Η πρώτη φάση του προγράμματος εστιάζει σε μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις. Ο εσωτερικός σχεδιασμός των πλοίων θα ανανεωθεί πλήρως. Θα δημιουργηθούν επίσης αποκλειστικές περιοχές και υπηρεσίες για τους επιβάτες των σουιτών, ενώ οι γαστρονομικές επιλογές θα εμπλουτιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία εστιατορίων και μπαρ.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της AIDA Cruises για βιώσιμη κρουαζιέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επενδύσεις με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και την αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας. Ευρύτερος στόχος της εταιρείας είναι η μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά 20% έως το 2026 σε σύγκριση με το 2019.

Οι ανακαινίσεις θα ξεκινήσουν με το «AIDAdiva» την άνοιξη του 2025, με τα «AIDAbella» και «AIDAluna» να ακολουθούν το φθινόπωρο του 2025 και την άνοιξη του 2026 αντίστοιχα.

Φωτό: AIDA Cruises

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.