Χαμόγελα ενόψει για την αγορά κρουαζιέρας

Χαμόγελα ενόψει για την αγορά κρουαζιέρας

64
Χαμόγελα ενόψει για την αγορά κρουαζιέρας

Αισιόδοξα μηνύματα διαμοιράζει η Royal Caribbean, εκτιμώντας ότι τα κέρδη της θα διαμορφωθούν σε υψηλά επίπεδα το 2024, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Η συγκεκριμένη ζήτηση φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός πως οι κρουαζιέρες έχουν καταστεί μια θελκτική εναλλακτική έναντι των διαθέσιμων «χερσαίων» επιλογών για διακοπές. Έτσι, οι κρατήσεις για το 2024 διαμορφώνονται σε επίπεδα-ρεκόρ σε σύγκριση με την προ πανδημίας περίοδο.

«Το 2023 ήταν ένα εξαιρετικό έτος, λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης», σχολίασε ο CEO της Royal Caribbean, Jason Liberty. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το 2024 θα αποτελέσει ένα ακόμα ισχυρό έτος για την εταιρεία.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα της εταιρείας για το δ’ τρίμηνο του 2023 κατέγραψαν άνοδο 28%, στα $3,33 δισ. Όσον αφορά το 2024, οι εκτιμήσεις της Royal Caribbean κάνουν λόγο για προσαρμοσμένα κέρδη περίπου $9,5 έως $9,7 ανά μετοχή.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.