«Ντεμπούτο» για 14 κρουαζιερόπλοια το 2024

«Ντεμπούτο» για 14 κρουαζιερόπλοια το 2024

144
«Ντεμπούτο» για 14 κρουαζιερόπλοια το 2024

Δεκατέσσερα νέα κρουαζιερόπλοια θα «ντεμπουτάρουν» φέτος στα διεθνή ύδατα. Σύμφωνα με δεδομένα του Cruise Industry News’ Global Cruise Ship Orderbook Report, τα 14 αυτά κρουαζιερόπλοια είναι τα εξής: Icon of the Seas, Sun Princess, Queen Anne, Silver Ray, Mein Schiff 7, Utopia of the Seas, Brilliant Lady, Explora II, American Liberty, Ilma, American Legend, Viking Vela, Disney Treasure, Janssonius.

Μετά την παράδοσή του στη Royal Caribbean International στα τέλη του 2023, το Icon of the Seas θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στα τέλη Ιανουαρίου. Από την άλλη, το Sun Princess θα τεθεί σε λειτουργία στη Μεσόγειο στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ το πρώτο νεότευκτο της Cunard Line εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, το Queen Anne, θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 3 Μαΐου. Το Silver Ray, αδελφό πλοίο του Silver Nova, που κατασκευάστηκε το 2023, πρόκειται να ξεκινήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του για τη Silversea Cruises στα μέσα του 2024. Το υπό κατασκευή Mein Schiff 7 πρόκειται να «ντεμπουτάρει» στις 23 Ιουνίου, ενώ το πλοίο κατανάλωσης LNG Utopia of the Seas αναμένεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες για την εναρκτήρια κρουαζιέρα του στις 22 Ιουλίου 2024.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.