Πλώρη για το NYSE βάζει η Okeanis Eco Tankers

Πλώρη για το NYSE βάζει η Okeanis Eco Tankers

434
Πλώρη για το NYSE βάζει η Okeanis Eco Tankers

Στις αμερικανικές κεφαλαιαγορές κάνει άνοιγμα η Okeanis Eco Tankers (OET) καθώς όπως ανακοίνωσε κατέθεσε αίτηση στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) για την απευθείας εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Οι μετοχές της Okeanis Eco Tankers θα συνεχίσουν να τελούν υπό διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Όσλο (Οslo Bors) με το σύμβολο ‘’OET’’.

«Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για το ταξίδι της OET. Πιστεύουμε ότι η εισαγωγή στο NYSE θα επεκτείνει τη βάση επενδυτών μας και θα διευκολύνει το μακροπρόθεσμα όραμά μας να γίνουμε η εισηγμένη πλατφόρμα δεξαμενόπλοιων αργού πετρελαίου επιλογής για τους επενδυτές παγκοσμίως. […] Η διπλή εισαγωγή ενισχύει περαιτέρω την πρόσβασή μας στις κεφαλαιαγορές, εδραιώνει τη θέση μας στον κλάδο και προσφέρει πιθανές ευκαιρίες για ενισχυμένες συναλλαγές στο μέλλον», δήλωσε ο Αριστείδης Αλαφούζος, CEO της OET με αφορμή την απόφαση εισαγωγής της εταιρείας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.