Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

    550
    Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

    Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του ημίσεως των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ενώ έπειτα από τη συνεδρίαση της νέας συνθέσεως του για τη συγκρότησή του σε σώμα, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, εκλέχθηκαν ο πρόεδρος, οι αντιπρόεδροι και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

    Ακολουθούν οι εκλεχθέντες (Αλφαβητικά):

    Πρόεδρος: Δρ. Γεώργιος Πατέρας
    Α’ & Β΄ Αντιπρόεδροι: Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος & Βασίλειος Λογοθέτης
    Μέλη Διοικούσας Επιτροπής: Γεώργιος–Νικόλαος Γαβριήλ, Σπυρίδων Πασχάλης, Ιωάννης Πλατσιδάκης, Χαράλαμπος Σημαντώνης.

    Αναλυτικά τα εκλεχθέντα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΕΕ, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

    Μετά το πέρας της συνεδρίασης και την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραβρέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΝΕΕ του o υφυπουργός Ναυτιλίας ο κ. Ιωάννης Παππάς, ο οποίος αφού συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, επαίνεσε το Επιμελητήριο για το έργο του και για τη συνολική προσφορά του στην ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας. Ο υφυπουργός ΥΝΑΝΠ μάλιστα τόνισε πως το υπουργείο στηρίζει το έργο του ΝΕΕ και προσβλέπει σε ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

    Ο πρόεδρος του ΝΕΕ δρ. Γεώργιος Πατέρας αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τον υφυπουργό για την παρουσία του, επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ΥΝΑΝΠ στο σύνολο των θεμάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική ναυτιλία, ενώ εξήρε την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία του ΝΕΕ με το υπουργείο.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.