Ο Λιονέλ Μέσι, «σύμβολο» του Icon of the Seas

    75
    Ο Λιονέλ Μέσι, «σύμβολο» του Icon of the Seas

    O πιο «παρασημοφορημένος» ποδοσφαιριστής στην ιστορία, ο Λιονέλ Μέσι θα φέρει μια «αθλητική» νότα στη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς θα αποτελέσει τον ανάδοχο του εμβληματικού κρουαζιερόπλοιου «Icon of the Seas», το οποίο θα εκκινήσει δρομολόγια τον Ιανουάριο του 2024.

    Έτσι ο ποδοσφαιριστής της Inter Miami γίνεται το «σύμβολο» του «Icon of the Seas», σε μία τελετή ονοματοδοσίας που θα λάβει χώρα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους.

    «Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω μεγάλη τιμή που εισέρχομαι στην οικογένεια της Royal Caribbean για να γιορτάσουμε την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου “Icon of the Seas” που αλλάζει τα δεδομένα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2022, η δημοφιλής τραγουδίστρια Katy Perry έγινε ανάδοχος του «Norwegian Prima», κρουαζιερόπλοιου της Norwegian Cruise Lines, σε μια τελετή ονοματοδοσίας που έλαβε χώρα στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

     

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.