Norwegian Prima: Το «βαφτιστήρι» της Katy Perry

Norwegian Prima: Το «βαφτιστήρι» της Katy Perry

99
Norwegian Prima: Το «βαφτιστήρι» της Katy Perry

Η Norwegian Cruise Line (NCL) πραγματοποίησε την τελετή ονοματοδοσίας του νεότερου πλοίου της Norwegian Prima. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο αποτελεί το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που «βαφτίστηκε» στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. «Νονά» του Norwegian Prima είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Katy Perry.

To Norwegian Prima διαθέτει μήκος 294 μέτρα, εκτόπισμα περισσότερο από 143.535  τόνους και χωρητικότητα έως 3.100 ατόμων. Διαθέτει επίσης, ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε κατηγορίες σουιτών, καθώς και το αναβαθμισμένο The Haven by Norwegian, το πολυτελές, αποκλειστικής πρόσβασης «ship-within-a-ship».

«Προετοιμαζόμασταν εντατικά και περιμέναμε με ανυπομονησία αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το επόμενο κεφάλαιο για την NCL με το Norwegian Prima», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. «Ήταν απόλαυση να βλέπουμε το όραμά μας να ζωντανεύει με αυτήν την τελετή-ορόσημο για την ονοματοδοσία του Norwegian Prima, η οποία δίνει τον τόνο για τις απαράμιλλες διακοπές που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας τα επόμενα χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες στα μέλη της ομάδας και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο που έκαναν το Norwegian Prima μια εκπληκτική πραγματικότητα», κατέληξε.

Οι καλεσμένοι στην τελετή ονοματοδοσίας απόλαυσαν μια εντυπωσιακή παράσταση από το δημοφιλές ισλανδικό συγκρότημα Daði og Gagnamagnið, προτού η «νονά» του Norwegian Prima, Katy Perry, ανεβεί στην κεντρική σκηνή για να «βαφτίσει» επίσημα το σκάφος με το τελετουργικό σπάσιμο του μπουκαλιού σαμπάνιας στο κύτος του πλοίου. Στη συνέχεια, η σκηνή τριών επιπέδων του Prima Theatre & Club μετατράπηκε σε ένα μοναδικό σκηνικό, όπου οι επισκέπτες απόλαυσαν μια φαντασμαγορική παράσταση με ορισμένες από τις κορυφαίες επιτυχίες της Katy Perry.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό να ρίξω λίγη… νεραϊδόσκονη στο Norwegian Prima, σαν νονά-νεράιδα, για να το κατευοδώσω καθώς αρχίζει τα ταξίδια του στις ανοιχτές θάλασσες», είπε η Katy Perry και πρόσθεσε: «Πάντα μου άρεσαν οι οικογενειακές διακοπές και οι ξεχωριστές εμπειρίες, γι’ αυτό με μεγάλη χαρά εύχομαι σε όλους τους ταξιδιώτες του Norwegian Prima ‘καλό ταξίδι!’».

reyjkavik-prima-0866-r3

Το Norwegian Prima θα αναχωρήσει για τα εναρκτήρια ταξίδια του προς τη Βόρεια Ευρώπη από την Ολλανδία, τη Δανία και την Αγγλία, αρχής γενομένης στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, πριν πάρει το δρόμο για τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Καραϊβική από τη Νέα Υόρκη, το Galveston του Τέξας και το Μαϊάμι, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, προτού εγκατασταθεί στα λιμάνια βάσης του, στο Πορτ Κανάβεραλ της Φλόριντα και στο Γκάλβεστον του Τέξας, για την περίοδο κρουαζιέρας 2023 και 2024.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.