Στροφή της RightShip στα λιμάνια

Στροφή της RightShip στα λιμάνια

150
Στροφή της RightShip στα λιμάνια

H RightShip εκκίνησε μια νέα ομάδα εργασίας, τη RightPORT, η οποία θα είναι επιφορτισμένη με θέματα που σχετίζονται με το ESG και την ασφάλεια και την ευημερία των ναυτικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα ομάδα θα είναι επικεντρωμένη στο να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο παγκόσμιο δίκτυο λιμένων και τερματικών. Η RightPORT θα αποτελέσει ουσιαστικά μια πλατφόρμα επικοινωνίας για όλα τα μέρη των εφοδιαστικών αλυσίδων, παρέχοντας κοινά εργαλεία με αυτά που χρησιμοποιούν οι ναυλωτές και οι χρηματοδότες για την αξιολόγηση των προτύπων της ναυτιλίας μέσω benchmarking.

O Yucel Yildiz, Ports and Terminal Manager της RightShip, ο οποίος έχει διατελέσει πλοίαρχος σε δεξαμενόπλοια και vetting inspector σε τερματικούς, σημειώνει: «Υπάρχουν κενά που θα πρέπει να γεφυρωθούν σε ό,τι αφορά τη βελτίωση των αμοιβαίων προδιαγραφών μεταξύ των πολλών πλοίων που προσεγγίζουν ένα λιμάνι και των προσδοκιών των λιμανιών και των τερματικών σταθμών. Όταν τα πλοία δένουν και χειρίζονται φορτία όπως χημικά, στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των περιστατικών, των λειτουργικών καθυστερήσεων, των πετρελαιοκηλίδων και των κοστοβόρων ‒για τις εφοδιαστικές αλυσίδες‒ disruption».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.