H MSC ολοκλήρωσε την εξαγορά της Bolloré Africa Logistics

H MSC ολοκλήρωσε την εξαγορά της Bolloré Africa Logistics

55
H MSC ολοκλήρωσε την εξαγορά της Bolloré Africa Logistics

Την εξαγορά της Bolloré Africa Logistics, μέσω της θυγατρικής της SAS Shipping Agencies Services, ανακοίνωσε η MSC Group, καθώς όλες οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ενέκριναν τη συναλλαγή.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η απόκτηση της Bolloré Africa Logistics αντανακλά τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της MSC να επενδύσει στις εφοδιαστικές αλυσίδες και στις υποδομές της Αφρικής, υποστηρίζοντας τις ανάγκες πελατών και επιχειρήσεων.

Η MSC επιβεβαίωσε επίσης ότι η Bolloré Africa Logistics Group θα λειτουργεί εντός του χαρτοφυλακίου διαφοροποιημένων εταίρων της με ένα νέο brand, που θα αποκαλυφθεί το 2023.

«Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε περισσότερους από 21.000 συναδέλφους στην οικογένεια της MSC μέσω της απόκτησης της Bolloré Africa Logistics. […] Η συμφωνία θα ενισχύσει τους μακροχρόνιους δεσμούς της MSC με την Αφρική και θα ενισχύσει τη δέσμευσή μας για την οικονομική ανάπτυξη της ηπείρου, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε πλοία, ναυπηγεία, τερματικά εμπορευματοκιβωτίων, λύσεις εφοδιαστικής, εγκαταστάσεις αποθήκευσης, οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα», τόνισε ο Diego Aponte, πρόεδρος της MSC Group.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.