H Marine Traffic συμμετέχει στο πρόγραμμα του Green Award

H Marine Traffic συμμετέχει στο πρόγραμμα του Green Award

496
H Marine Traffic συμμετέχει στο πρόγραμμα του Green Award

H Marine Traffic, που ειδικεύεται στον εντοπισμό και τη συλλογή της θέσης των πλοίων καθώς και τη δημοσίευσή τους σε χάρτη αξιοποιώντας το σύστημα AIS (Automatic Identification System), έγινε το νέο μέλος του Green Award.

Ένας αυξημένος αριθμός ship operators αξιοποιούν πληροφορίες που προέρχονται από τα στοιχεία που συλλέγονται από το AIS με στόχο να τα αναλύσουν και να βελτιώσουν έτσι την αποτελεσματικότητα του στόλου τους. Κατά μέσο όρο η Marine Traffic λαμβάνει στοιχεία για την θέση 140.000 μεμονωμένων πλοίων ανά ημέρα.

Η Marine Traffic θα προσφέρει τρία βασικά κίνητρα σε πιστοποιημένες πλοιοκτήτριες εταιρείες:

· 10% έκπτωση για οποιοδήποτε online πρόγραμμα συνδρομής, συμπεριλαμβανομένου του ενισχυμένου δορυφορικού εντοπισμού για στόλους (συνδυάζοντας το Inmarsat C-polling με τα δεδομένα AIS).

· Μία χρονικά εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή των συστημάτων εντοπισμού πλοίων MarineTraffic. Οι πιστοποιημένες εταιρείες θα λάβουν μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας τριών μηνών για προγράμματα της επιλογής τους, για απεριόριστο αριθμό χρηστών, με υποστήριξη κατά προτεραιότητα από την Customer Success team.

Το λογότυπο του Green Award θα βρίσκεται αναρτημένο σε περίοπτη θέση στη σελίδα του κάθε πλοίου και της κάθε εταιρείας στον ιστότοπο: www.marinetraffic.com.

O Δημήτρης Μέμος, διευθύνων σύμβουλος στο Marine Traffic με αφορμή τη συμμετοχή στο πρόγραμμα παροχής κινήτρων του Green Award τόνισε ότι «η ένταξη του Marine Traffic στο πρόγραμμα του Green Award είναι ένας ευτυχισμένος γάμος κοινών στόχων και αξιών».

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτριος Ματθαίου, Πρόεδρος του Green Award, σημείωσε ότι «η παρακολούθηση των πλοίων συνιστά ένα στοιχείο ζωτικής σημασίας για τους πλοιοκτήτες, τους διαχειριστές πλοίων αλλά και των υπολοίπων εμπλεκόμενων φορέων στη ναυτιλιακή βιομηχανία».

Να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα του Green Award, το οποίο λειτουργεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Green Award Foundation, έχει ως στόχο να καταστήσει οικονομικά ελκυστική τη λειτουργία πλοίων υψηλής ποιότητας, πιστοποιώντας πλοία τα οποία υπερβαίνουν τα νομικώς απαιτούμενα πρότυπα σε ότι αφορά την ασφάλεια, την ποιότητα της διαχείρισης και το περιβάλλον και προσφέροντάς τους την δυνατότητα να αποκομίσουν οφέλη οικονομικά και μη, τα οποία παρέχονται από τους παρόχους κινήτρων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.