Αύξηση των απευθείας πτήσεων Ελλάδας – ΗΠΑ από τη United Airlines

Αύξηση των απευθείας πτήσεων Ελλάδας – ΗΠΑ από τη United Airlines

124
Αύξηση των απευθείας πτήσεων Ελλάδας – ΗΠΑ από τη United Airlines

Η United Airlines επεκτείνει τις καθημερινές εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς τα αεροδρόμια New York/Newark και Washington D.C  για το 2024, παρέχοντας περισσότερες επιλογές ταξιδιού για τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από την Ελλάδα. Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά της πτήσεις από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη-Νιούαρκ μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 31 Μαρτίου και οι πτήσεις από την Αθήνα προς την Ουάσιγκτον αρχίζουν τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στις 15 Απριλίου 2024. Με αυτές τις επεκτάσεις των εποχικών πτήσεων και την εισαγωγή νέας καθημερινής εποχικής σύνδεσης μεταξύ της Αθήνας και του Chicago O’Hare στις 24 Μαΐου 2024, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα σχεδόν κατά 25% για το 2024.

United tail fin small

«Με την επέκταση των εποχικών πτήσεών μας από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ και την Ουάσιγκτον, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να κλείσουν την επόμενη επίσκεψή τους στις ΗΠΑ ακόμα νωρίτερα φέτος», δήλωσε ο Thorsten Lettnin, Διευθυντής Πωλήσεων της United για την Κεντρική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ινδία και το Ισραήλ. «Για το καλοκαίρι του 2024, η United θα πραγματοποιεί το μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά πρόγραμμα διατλαντικών πτήσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και παράλληλα ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη νέα μας απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Chicago O’Hare , προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη επιλογή ταξιδιών και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κόμβων μας στις ΗΠΑ με άλλους προορισμούς σε όλη την Αμερική».

Screenshot 2024-03-29 111305

Η εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Boeing 787-10, που διαθέτουν 44 United PolarisSM θέσεις business με lie-flat κλίνες, 21 United Premium PlusSM premium economy θέσεις, 54 Economy PlusSM θέσεις και 199 standard economy θέσεις.

Η εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς τη Ουάσιγκτον, όπως και η νέα επερχόμενη εποχική σύνδεση με το Σικάγο O’Hare θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Boeing 787-8, που διαθέτουν 28 United Polaris business class lie-flat θέσεις, 21 United Premium Plus – premium economy θέσεις, 36 Economy Plus θέσεις και 158 standard economy θέσεις.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.