Ευρώπη – Ν. Αμερική σε 12 ημέρες με την υπογραφή της Cosco

Ευρώπη – Ν. Αμερική σε 12 ημέρες με την υπογραφή της Cosco

139
Ευρώπη – Ν. Αμερική σε 12 ημέρες με την υπογραφή της Cosco

Η Cosco Shipping θα θέσει σύντομα σε λειτουργία νέα εβδομαδιαία υπηρεσία, και συγκεκριμένα το καινοτόμο δρομολόγιο ESE2, το οποίο θα συνδέει τη Βόρεια Ευρώπη και τη Μεσόγειο με τις ανατολικές ακτές της Νότιας Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο δρομολόγιο θα προσφέρει μειωμένους χρόνους διαμετακόμισης των εμπορευμάτων, καθώς η μεταφορά εμπορευμάτων ανάμεσα στο Αλχεθίρας της Ισπανίας και το Σάντος της Βραζιλίας θα έχει διάρκεια μόλις 12 ημερών.

Το δρομολόγιο συμπεριλαμβάνει προσεγγίσεις σε πολυσύχναστους λιμένες της Λατινικής Αμερικής, όπως το Σάντος, το Ρίο ντε Τζανέιρο, η Παραναγκουά και η Ιταπόα. Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα προσέγγισης χωρών στην Ευρώπη, όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία και το Βέλγιο.

Η εκκίνηση της υπηρεσίας της Cosco θα λάβει χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε και το πρώτο δρομολόγιο από τη Λατινική Αμερική θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο «Xin Nan Tong», που θα ξεκινήσει από το Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης. Το αντίστοιχο δρομολόγιο που θα εκκινήσει από την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο «Xin Chong Qing», το οποίο θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 από το Ρότερνταμ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.