Άνοδος των πωλήσεων ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη 

Άνοδος των πωλήσεων ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη 

40
Άνοδος των πωλήσεων ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη 

Οι πωλήσεις ναυτιλιακών καυσίμων ανήλθαν σε υψηλά τριών μηνών τον περασμένο Απρίλιο στον κορυφαίο κόμβο ανεφοδιασμού πλοίων, τη Σιγκαπούρη.

Η σημαντική άνοδος ήταν απόρροια των πιο ανταγωνιστικών τιμών σε σύγκριση με αυτές που επικράτησαν σε περιφερειακά λιμάνια τον περασμένο μήνα, όπως στο Zhoushan. Τον Απρίλιο, οι πωλήσεις ναυτιλιακών καυσίμων στη Σιγκαπούρη σημείωσαν άνοδο 2% σε μηνιαία βάση και 14% σε ετήσια βάση, αγγίζοντας τους 4,25 εκατ. τόνους, σύμφωνα με δεδομένα της Ναυτιλιακής και Λιμενικής Αρχής της Σιγκαπούρης. Οι πωλήσεις LSFO ήταν στους 2,71 εκατ. τόνους (+5% μηνιαία αύξηση), ενώ αυτές HSFO υποχώρησαν κατά 4%, στους 1,19 εκατ. τόνους. Οι πωλήσεις marine gasoil έφτασαν τους 327.400 τόνους.

Αξιοσημείωτη άνοδος κατεγράφη και στις προσεγγίσεις πλοίων στη Σιγκαπούρη, οι οποίες διαμορφώθηκαν σε 3.495 και ερμηνεύουν εν μέρει την αύξηση των πωλήσεων ναυτιλιακών καυσίμων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.