«Η θάλασσα που μας ενώνει»: Ναυτιλιακή εκδήλωση με θέα τον Βόσπορο

«Η θάλασσα που μας ενώνει»: Ναυτιλιακή εκδήλωση με θέα τον Βόσπορο

77
«Η θάλασσα που μας ενώνει»: Ναυτιλιακή εκδήλωση με θέα τον Βόσπορο

Ναυτιλιακή εκδήλωση με θέμα <Η θάλασσα που μας ενώνει>, διοργανώνεται από τη Daskalakis congress & trv την Παρασκευή 17 Μαρτίου στην επίσημη αίθουσα τελετών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στο Φανάρι.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιαστών Πλοίων, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας , της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και άλλων φορέων.

Για πρώτη φορά μέσα σε βυζαντινό ιστορικό μας χώρο και μπροστά στον Βόσπορο το οποίο αποτελεί πέρασμα για μεγάλες διεθνείς αγορές, managers ναυτιλιακών ομίλων από την Ελλάδα και την Τουρκία θα μιλήσουν για θέματα όπως διαχείριση κρίσης, μετάβαση στην πράσινη ναυτιλία, operation, συνεργασίες μεταξύ χωρών, καθημερινότητα εν μέσω κρίσεων και πολέμου, ανεφοδιασμούς, αλλά και για υγεία και ανθρώπινο παράγοντα στη μεγάλη ναυτιλία.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση που υπό το συντονισμό των Ναυτικών Χρονικών θα δώσει έγκυρα στοιχεία και ενωτικά μηνύματα.

Σε αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα στηρίζουν και μετέχουν managers των ομίλων Zouros, Vships, Diaplous Maritime, Psepe, Ermis Harisiadis, Etanap S.A., Flag ship, Μed Waves, καθώς και Διπλωματικές Αρχές.

Η Ελληνική αποστολή θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για ανταλλαγή απόψεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.