Ι. Πλακιωτάκης – Μ. Τσικαλάκης: Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ με τον Πρόεδρο της...

Ι. Πλακιωτάκης – Μ. Τσικαλάκης: Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ με τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕΝ

265
Ι. Πλακιωτάκης – Μ. Τσικαλάκης: Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ με τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕΝ

Με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Ε.Ν. κ. Μανώλη Τσικαλάκη συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκης.

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που συνδέονται με τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει στη ναυτιλία ο Κορωνοιός COVID19, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Τσικαλάκη για τα μέτρα που λαμβάνει τόσο η κυβέρνηση, όσο και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τον περιορισμό του φαινομένου της διασποράς του ιού.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα της πιθανής εφαρμογής μέτρων περιορισμού της κίνησης με τα πλοία της ακτοπλοΐας.

Ο κ. Πλακιωτάκης υπογράμμισε προς τον κ. Τσικαλάκη, ο οποίος πέραν της ΠΕΠΕΝ εκπροσωπεί  και άλλα οκτώ ναυτεργατικά σωματεία της δύναμης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ότι όποια μέτρα και αν ληφθούν θα λαμβάνουν υπόψη τους τόσο την ασφάλεια των ναυτικών, όσο και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Εξάλλου, ο κ. Πλακιωτάκης αναμένεται να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Ε.Ν. κ. Αντώνη Νταλακογιώργο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.