Η Emirates εμπλουτίζει το πρόγραμμα των πτήσεών της

Η Emirates εμπλουτίζει το πρόγραμμα των πτήσεών της

91
Η Emirates εμπλουτίζει το πρόγραμμα των πτήσεών της

Η Emirates, η καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2017 σύμφωνα με το TripAdvisor, ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα πτήσεων της προσθέτοντας μία νέα πτήση από το Ντουμπάι στο Σαντιάγκο με ανταπόκριση στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η πτήση αυτή θα πραγματοποιείται 5 φορές εβδομαδιαίως και ξεκινάει στις 5 Ιουλίου 2018.

Με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, η Emirates θα βρίσκεται στο Σάο Πάολο πέντε φορές την εβδομάδα, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα καθημερινή πτήση A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ Ντουμπάι και Σάο Πάολο. Συνολικά, η Emirates θα πετάει 12 φορές την εβδομάδα στο Σάο Πάολο. Η πτήση του Σαντιάγκο της Emirates θα έχει ανταπόκριση στο Σάο Πάολο, γεγονός που σημαίνει ότι οι πελάτες στη Νότια Αμερική μπορούν πλέον να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο πόλεων απολαμβάνοντας της υπηρεσίες που μόνο η Emirates προσφέρει. Οι πολίτες της Βραζιλίας και της Χιλής θα μπορούν να ταξιδέψουν από την μία χώρα στην άλλη χρησιμοποιώντας μόνο την ταυτότητά τους.

Η νέα πτήση θα ξεκινήσει με δύο ειδικά διαμορφωμένα Boeing 777-200LR, τα οποία θα έχουν 38 Business Class θέσεις σε διαμόρφωση 2-2-2 και 264 Economy Class θέσεις. Η πτήση 777 θα προσφέρει επίσης έως και 14 τόνους χωρητικότητας φορτίου, ανοίγοντας πρόσβαση σε περισσότερες παγκόσμιες αγορές για τις εξαγωγές της Χιλής, όπως τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα κεράσια, τα λουλούδια κ.α.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε ότι: “Η έναρξη των δραστηριοτήτων μας στη Χιλή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στη Νότια Αμερική προσθέτοντας τον τέταρτο προορισμό μας στην ήπειρο και άλλες πέντε πτήσεις προς το Σάο Πάολο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε έναν προορισμό που έχει μεγάλη ζήτηση από τους επιβάτες μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με stakeholders στη Χιλή για να προσφέρουμε το μοναδικό προϊόν μας και τις βραβευμένες υπηρεσίες στους επιβάτες εκεί».

Η πτήση EK263 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 09:05 (τοπική ώρα), φτάνοντας στο Σάο Πάολο στις 17:00, η αναχώρηση από το Σάο Πάολο θα είναι στις 18:30 και η άφιξη στο Σαντιάγο στις 21:40 την ίδια μέρα . Η πτήση επιστροφής EK264 θα αναχωρεί από το Σαντιάγο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στη 01:10 (τοπική ώρα), φτάνοντας στο Σάο Πάολο στις 05:55. Το EK264 θα αναχωρεί και πάλι από το Σάο Πάολο στις 07:45 με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα φτάνει στις 05:15 την επόμενη μέρα.

Το πρόγραμμα πτήσεων της νέας αυτής υπηρεσίας έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να υπάρχουν συνδέσεις με πολλά δρομολόγια της Ασίας και της Μέσης Ανατολής μέσω μιας ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σάο Πάολο θα επωφεληθούν από την αποχώρηση στο Σάο Πάολο και την πρωινή άφιξή τους στο Ντουμπάι, καθιστώντας έτσι πιο εύκολη τη σύνδεση με τους νέους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής.

Η Χιλή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής σε όλο τον κόσμο, ιδίως από ασιατικούς προορισμούς όπως η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η Ινδία. Η Χιλή φιλοξενεί επίσης μεγάλες κοινότητες της Κίνας και της Μέσης Ανατολής που μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.