Παραγγελίες-ανάσα για τα ναυπηγεία Samsung

Παραγγελίες-ανάσα για τα ναυπηγεία Samsung

258
Παραγγελίες-ανάσα για τα ναυπηγεία Samsung

Η ναυτιλιακή εταιρεία Korea Line Corporation (KLC) πραγματοποίησε παραγγελία ύψους $487 εκατ. για τέσσερα πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου και δύο πλοία μεταφοράς LNG.
Τα τέσσερα bulk carriers, αναμένεται να παραδοθούν μεταξύ Απριλίου 2019 και Ιανουαρίου 2020 ενώ προορίζονται για την μεταφορά άνθρακα.
Επιπρόσθετα η KLC ήρθε σε συμφωνία με τον προμηθευτή φυσικού αερίου της Κορέας, την εταιρεία KOGAS (Korea Gas Corporation) για την μεταφορά φορτίων LNG στην χώρα. Ως εκ τούτου, η εταιρεία αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ακόμη παραγγελία για δύο πλοία μεταφοράς LNG, τα οποία θα μεταφέρουν υγροποιημένο φυσικό αέριο από την πόλη Tongyeong στην πόλη Aewol της Νότιας Κορέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγγελία για τα δύο LNG πλοία θα τοποθετηθεί στα ναυπηγεία Samsung Heavy Industries και τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν τον Μάιο και το Δεκέμβριο του 2019, αντίστοιχα.
Επιπρόσθετα τα ναυπηγεία της Samsung δέχτηκαν παραγγελία για τέσσερα πλοία, κατηγορίας VLCCs από τον όμιλο BW Group. Η παραγγελία είναι αξίας $334,8 εκατ. και τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του BW Group στόχος της εταιρείας είναι τα πλοία αυτά να αγορασθούν από την DHT Holdings.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.