TURBOMED SA – Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Σεμινάριο «Φορητής δυναμικής ζυγοστάθμισης επί...

TURBOMED SA – Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Σεμινάριο «Φορητής δυναμικής ζυγοστάθμισης επί του πλοίου»

30
TURBOMED SA – Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Σεμινάριο «Φορητής δυναμικής ζυγοστάθμισης επί του πλοίου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η εταιρεία TURBOMED SA σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού για τη νέα καινοτόμο υπηρεσία της Φορητής Δυναμικής Ζυγοστάθμισης επί του πλοίου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λέσχης στις 14 & 21 Μαρτίου.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση για τις νέες προοπτικές και δυνατότητες που προσφέρει η νέα αυτή παγκόσμια καινοτομία στην επισκευή και συντήρηση των στροβιλοϋπερπληρωτών απευθείας πάνω στη πλοίο, χωρίς την απομάκρυνση του στοφείου από αυτό, διαδικασία χρονοβόρα, πολυδάπανη και σε αρκετές περιπτώσεις ανέφικτη.

Έχοντας ως σημείο εκκίνησης ότι ο άξονας του στροφείου αποτελεί ένα υψηλής ταχύτητας περιστρεφόμενο τμήμα του και η σημασία της δυναμικής ζυγοστάθμισης αποτελεί μείζον ζήτημα, ο εισηγητής του σεμινάριου κ. Θεοφάνης Λαμπρόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών- MBA, προσέγγισε θεωρητικά και πρακτικά την αναγκαιότητα της δυναμικής ζυγοστάθμισης, καθώς και τις συνέπειες της αζυγοσταθμίας.

Σε επιστημονικό αλλά και σε τεχνολογικό επίπεδο το σεμινάριο προσέφερε νέα δεδομένα στους συμμετέχοντες Αρχιμηχανικούς και Μηχανικούς των Ναυτιλιακών εταιρειών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είχαν την δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να λύσουν κάθε απορία για την παγκόσμια αποκλειστική υπηρεσία της Φορητής Δυναμικής Ζυγοστάθμισης.

Πλήρως εκπαιδευμένοι μηχανικοί είναι πάντα διαθέσιμοι να παρέχουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα επισκευών στροβιλοϋπερπληρωτών πάνω στο πλοίο σε κάθε σημείο του πλανήτη, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογική αρτιότητα για τη λειτουργία και συντήρηση τους, που προσφέρεται μέσω του μηχανήματος της Φορητής Ζυγοστάθμισης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.