Σημαντική δωρεά της Heidmar προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Σημαντική δωρεά της Heidmar προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

103
Σημαντική δωρεά της Heidmar προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στις 17 Αυγούστου 2021, προσωπικό της ναυτιλιακής εταιρείας Heidmar παρέδωσε 1,5 τόνο από είδη πρώτης ανάγκης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Στις αρχές Αυγούστου, η Ελλάδα γνώρισε μια από τις χειρότερες δασικές πυρκαγιές των τελευταίων δεκαετιών, με το νησί της Εύβοιας να έχει υποστεί τις μεγαλύτερες πληγές. Το βόρειο τμήμα της Αθήνας καθώς και περιοχές στην Πελοπόννησο επλήγησαν επίσης από τις καταστροφικές αυτές πυρκαγιές. Οι απώλειες δασικών εκτάσεων και η καταστροφή περιουσίας έχουν αφήσει έντονα το αποτύπωμα τους στον τοπικό πληθυσμό.

Η Heidmar αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και έχοντας ως γνώμονα την ευθύνη για προσφορά προς την τοπική κοινωνία εν γένει, δώρισε 1,5 τόνο ειδών πρώτων ανάγκης όπως πόσιμο νερό, παιδικές τροφές, πάνες, τρόφιμα, μάσκες προστασίας, αντισηπτικά κ.α. Η δωρεά παραδόθηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα και πρόκειται να μεταφερθεί προς τις πληγείσες κοινότητες.

HEIDMAR

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.