Όσα θέλετε να μάθετε για τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση

Όσα θέλετε να μάθετε για τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση

237
Όσα θέλετε να μάθετε για τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση
Φωτό εκδήλωσης 2018/slide2open.net

Πώς και από πού θα αντληθεί η ναυτιλιακή χρηματοδότηση τα επόμενα χρόνια; Ποια μοντέλα πλοιοκτησίας θα εξασφαλίσουν καλύτερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση;

Σε έναν κλάδο που φαίνεται να επιστρέφει στις παραδοσιακές του αξίες και να εστιάζει και πάλι σε διατηρήσιμους ρυθμούς κερδοφορίας, πώς θα ανοίξουν οι πηγές ανταγωνιστικής χρηματοδότησης για τις εντάσεως κεφαλαίου ναυτιλιακές επιχειρήσεις;

H Slide2Open Communications, σε συνεργασία με την Karatzas Marine Advisors & Co., διοργανώνει το Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Ruthie Amaru, Chief Marketplace Officer της Freightos.

Με τη συμμετοχή 40 ακόμα ομιλητών από την Ελλάδα αλλά και από χώρες όπως η Ιαπωνία και το Μεξικό, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων Ελλήνων και ξένων εφοπλιστών, το Συνέδριο αποσκοπεί στο να υπάρξουν απτά αποτελέσματα για όλους τους συμμετέχοντες, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες όσον αφορά τις δράσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις τάσεις στον χώρο της ναυτιλίας και της ναυτιλιακής χρηματοδότησης.

Συντονιστής του συνεδρίου είναι ο αρχισυντάκτης του PWM των Financial Times, Yuri Bender. Ο  ναυτιλιακός δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Costas Paris θα πραγματοποιήσει ζωντανές συνεντεύξεις επί σκηνής με καταξιωμένους Έλληνες εφοπλιστές.

Στην τελευταία ενότητα της εκδήλωσης οι πλοιοκτήτες και τα ανώτερα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών θα παραθέσουν τα καταληκτικά συμπεράσματα της ημέρας.

Το πρώτο πάνελ έχει θέμα “Όταν υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος”, ενώ στο δεύτερο συμμετέχουν εκπρόσωποι του νέου κύματος, της επόμενης γενιάς που θα εκπροσωπηθεί από τους Φρίξο Παπαχρηστίδη, Αλέξανδρο Κ. Χατζηπατέρα, Isabelle Rickmers και άλλους, με συντονίστρια της συζήτησης την κ. Δανάη Μπεζαντάκου.

Ο επίλογος θα δοθεί από τον πρ. πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της Thenamaris Ship Management, κ. Μανώλη Βορδώνη ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα του συνεδρίου τις παραδοσιακές αξίες και τον ρομαντισμό στη ναυτιλία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.