Ανοδική πορεία για την Costamare

    221
    Ανοδική πορεία για την Costamare

    Η Costamare Inc. κατέγραψε net income ύψους $24,1 εκατ. για το τρίτο τρίμηνο του 2017, συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του περασμένου έτους. Το καθαρό net income της εταιρείας από τις αρχές του Ιανουαρίου έως και τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέρχεται σε $70,2 εκατ.

    Στο δελτίο Τύπου της εταιρείας γίνεται γνωστό ότι η Costamare τον περασμένο Αύγουστο εξασφάλισε δάνειο από μεγάλο ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για την χρηματοδότηση της απόκτησης του containership «Maersk Kowloon», χωρητικότητας  7.471 TEUs, οποίο έχει χρονοναυλώσει η Maersk Line για πέντε χρόνια.

    Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλα τα πλοία της είναι ναυλωμένα την παρούσα χρονική περίοδο, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και Σεπτέμβριο προέβη σε πώληση των πλοίων «Mandraki» και «Mykonos», αντίστοιχα, τα οποία οδηγήθηκαν προς ανακύκλωση. Από τις συγκεκριμένες πωλήσεις η εταιρεία απέκτησε κέρδη ύψους $1,5 εκατ.

    Φωτό: costamaretraining.com

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.