Εκδήλωση του Hellenic Committee of Lloyd’s Brokers’ Associates στην Αθήνα

Εκδήλωση του Hellenic Committee of Lloyd’s Brokers’ Associates στην Αθήνα

502
Εκδήλωση του Hellenic Committee of Lloyd’s Brokers’ Associates στην Αθήνα

Tην Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 το Hellenic Committee of Lloyd’s Brokers’ Associates (HCLBA) διοργάνωσε εκδήλωση στην Βρετανική Πρεσβεία της Αθήνας με θέμα: A Lloyd’s briefing and Marine Hull Market discussion. Την εκδήλωση άνοιξε η κα Μαρία Κουλιγά- Παύλου, Πρόεδρος του HCLBA, η οποία καλωσόρισε τους προσκεκλημένους από τον χώρο της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Benno Reischel, Lloyd’s Head of Europe, ο οποίος αναφέρθηκε στις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ της ελληνικής ναυτιλιακής αγοράς και της ασφαλιστικής αγοράς Lloyd’s του Λονδίνου. Ο κ. Benno ενημέρωσε, επίσης, ότι με αφορμή το Brexit μια νέα ασφαλιστική εταιρεία δημιουργείται στο Βέλγιο, στην οποία θα έχουν την δυνατότητα εγγραφής από την 1η Ιανουαρίου του 2019 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  ο κ.  Μάνος Λορέντζος, Αντιπρόεδρος του HCLBA, μαζί με τον κ. Iain Henstridge, Head of Hull του Apollo Lloyd’s Syndicate και τον Γεώργιο Γουρδομιχάλη, CEO της Phoenix Shipping and Trading S.A. συζήτησαν το επίκαιρο θέμα: Marine Hull Insurance Market, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην συγκεκριμένη ναυτασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

Η Πρέσβειρα της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα, κα Kate Smith CMG, καλωσόρισε τους καλεσμένους και αναφέρθηκε στις στενές επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.