Επέκταση της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. στις υπηρεσίες υδραυλικών

Επέκταση της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. στις υπηρεσίες υδραυλικών

27
Επέκταση της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. στις υπηρεσίες υδραυλικών

Το νέο εργαστήριο Υδραυλικών της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. δημιουργήθηκε για την επισκευή διαφόρων υδραυλικών εξαρτημάτων και είναι εξοπλισμένο με πάγκους νέας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα επισκευών.

Το τμήμα υδραυλικών παρέχει διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή βιομηχανία, όπως Σχεδιασμός Υδραυλικών Συστημάτων, Εγκατάσταση και Λειτουργία, Συντήρηση και Επισκευές, Προμήθεια εξαρτημάτων, Αναβαθμίσεις και Μετατροπές Συστημάτων, Ανάλυση  & Διήθηση Υγρών.

Το τμήμα αποτελείται από πιστοποιημένους μηχανικούς, οι οποίοι εκπαιδεύονται στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για την παροχή κατάλληλης τεχνικής υποστήριξης.

Οι Ιωάννης & Νικόλαος Αργουδέλης, CEO της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. δήλωσαν, “Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιχειρηματική επιτυχία, είναι η ικανότητα αντιμετώπισης των αναγκών των πελατών. Με το Τμήμα Υδραυλικών θα προσθέσουμε ένα ακόμα θετικό πρόσημο στον χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των αυτοματισμών.”

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες Υδραυλικών επιλέξτε το παρακάτω link:

Υπηρεσίες Υδραυλικών – Φυλλάδιο

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.