Η Njord της Maersk Tankers εισέρχεται στην ελληνική αγορά

Η Njord της Maersk Tankers εισέρχεται στην ελληνική αγορά

406
Η Njord της Maersk Tankers εισέρχεται στην ελληνική αγορά

Tην είσοδό της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Njord, εταιρεία η οποία ιδρύθηκε από τη Maersk Tankers και ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών, προς μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ναυτιλίας.

Στόχος της Njord είναι να εξυπηρετήσει τη διευρυνόμενη εγχώρια πελατειακή της βάση και να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για πράσινη τεχνολογία, προσβλέποντας σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών των πλοίων.

Ο ελληνόκτητος στόλος αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου και ως εκ τούτου αποτελεί «κλειδί» για την απανθρακοποίηση της βιομηχανίας, σημείωσε ο Frederik Pind, Managing Director της Njord. «Βλέπουμε μεγάλη προθυμία από την πλευρά των Ελλήνων πλοιοκτητών να επενδύσουν σε τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, με τους περισσότερους να αξιοποιούν ήδη την τεχνολογία για να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων. Καθιερώνοντας την παρουσία μας στην Αθήνα, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πλοιοκτήτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους», συνέχισε.

Επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα θα είναι ο κ. Παναγιώτης Μπαχτής, με επαγγελματική εμπειρία άνω των τριάντα ετών στη ναυτιλία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.