Πίτερ Λιβανός: Επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τη δημιουργία μιας νέας επενδυτικής εταιρείας

    1907
    Πίτερ Λιβανός: Επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τη δημιουργία μιας νέας επενδυτικής εταιρείας

    Μία νέα εταιρεία με την συμμετοχή του Πίτερ Λιβανού είναι προ των πυλών καθώς όπως αναφέρει το Reuters, o Έλληνας πλοιοκτήτης έχει έρθει σε συμφωνία με τους Matthew Westerman και Julian Metherell, για την σύσταση μιας νέας ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας. Επισημαίνεται ότι οι Matthew Westerman και Julian Metherell έχουν διαγράψει μακρά πορεία στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και συγκεκριμένα έχουν εργαστεί επί σειρά ετών μεταξύ άλλων και στην Goldman Sachs.

    Το νέο αυτό επενδυτικό σχήμα θα φέρει το όνομα MW&L Capital Partners όπως αναφέρει στο skynews και θα εστιάσει κυρίως σε επενδύσεις μικρομεσαίων στόχων. Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Westerman με το Reuters, ανέφερε ότι η εμπειρία των τριών ανδρών τόσο στον χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα όσο και στον ναυτιλιακό κλάδο θα συντελέσει στο να διαγράψει η νεοσύστατη εταιρεία μια επιτυχημένη πορεία.

    Παράλληλα, ο κ. Westerman ο οποίος έχει διατελέσει και υψηλόβαθμο στέλεχος και της HSBC, επεσήμανε ότι η νέα εταιρεία θα είναι πιο ευέλικτη και θα προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κάθε πραγματική επενδυτική ευκαιρία που παρουσιάζεται καθώς υπάρχει ένα κενό στην αγορά. Τέλος οι συνεργασίες και με άλλους επενδυτές θα αποτελεί βασική επιδίωξη της MW&L Capital Partners για την επίτευξη των στόχων της.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.