Το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum δίνει το «παρών» στην...

Το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum δίνει το «παρών» στην Κύπρο

103
Το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum δίνει το «παρών» στην Κύπρο

Το 2ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Columbia Plaza υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο όχι μόνο να αναδείξει το σημαντικό ρόλο της Κύπρου ως ναυτιλιακού, ενεργειακού και διαμετακομιστικού κόμβου αλλά επιπλέον και ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού. Το Συνέδριο Θα τιμήσουν με τις ομιλίες τους και τη συμμετοχή τους εκπρόσωποι της Κυπριακής Κυβέρνησης, ανώτερα στελέχη από ναυτιλιακές εταιρείες, οικονομολόγοι και συμμετέχοντες από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Θα συζητηθούν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις και οι τάσεις στις μεγάλες ναυτιλιακές, χρηματοπιστωτικές  και κεφαλαιακές αγορές, θέματα που σχετίζονται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και θέματα σχετικά με την τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου. Το Συνέδριο θα τονίσει την ανταγωνιστική θέση και τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δικτυωθούν με ένα μεγάλο, υψηλής αξίας κοινό, αποτελούμενο από στελέχη πλοιοκτητριών και παράκτιων εταιρειών, θεσμικούς επενδυτές, ερευνητές αναλυτές, ειδικούς της ναυτιλιακής βιομηχανίας, εμπορικούς και επενδυτές τραπεζίτες, συμβούλους στη διαχείριση κινδύνων, ιδιωτικά κεφάλαια, εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων, εύπορους επενδυτές και μέσα πληροφόρησης οικονομικών υπηρεσιών. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό στην αγορά των αγοραπωλησιών καθώς και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παρακολουθώντας το Συνέδριο, oι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη γνώση της τρέχουσας κατάστασης στις βιομηχανίες των θαλασσίων μεταφορών και υπηρεσιών, των επακόλουθων επιπτώσεων στις επενδύσεις τους, καθώς και μια σαφή εικόνα σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα ακολουθήσουν.

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και με κύριο χορηγό την Τράπεζα Κύπρου. Η διοργάνωση επίσης υποστηρίζεται από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας της Κύπρου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και άλλους φορείς.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο συνέδριο, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Φωτό: forums.capitallink.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.