Η Sky Express από 1η Οκτωβρίου πετά σε 8 νέους προορισμούς από...

Η Sky Express από 1η Οκτωβρίου πετά σε 8 νέους προορισμούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

464
Η Sky Express από 1η Οκτωβρίου πετά σε 8 νέους προορισμούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

H Sky Express, η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη πτήσεις προς νέους προορισμούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την χειμερινή περίοδο 2016-2017, μπαίνοντας έτσι σε δρομολόγια που μέχρι πρότινος ήταν επιδοτούμενα και εκτελούνταν από την AEGEAN, ενώ πλέον θα εκτελούνται αποκλειστικά από την κρητική εταιρεία.
Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2016 τα αεροσκάφη της Sky Express -ATR42 και JS41- θα πετούν σε εβδομαδιαία βάση και για όλο το έτος από:
– Αθήνα προς Κάρπαθο, Σκιάθο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο, και
– Θεσσαλονίκη προς Σάμο και Χίο.
Να σημειωθεί, ότι σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας οι επιβάτες μπορούν να φέρουν στην καμπίνα μία χειραποσκευή βάρους έξι κιλών, ενώ περιλαμβάνεται στο εισιτήριο και δωρεάν αποσκευή βάρους δεκαπέντε κιλών.
Επιπλέον, οι επιβάτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Αθηνών, έχουν πρόσβαση στο Business Lounge «Μελίνα Μερκούρη».
Η Sky Express έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ώρες πτήσεων, εκτελώντας αεροπορικά δρομολόγια ανάμεσα σε περισσότερους απο 20 προορισμούς στην Ελλάδα, και έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια και με την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών.
Κατά την διάρκεια του 16ου Marketing Conference του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών βραβεύτηκε ως η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015», ενώ έχει βραβευτεί και με το Ασημένιο Βραβείο από το Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (EUROPEAN REGIONS AIRLINES) της χρονιάς 2014/2015.

Φωτό: skyexpress.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.