Τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Κυβερνητών Περιπολικών Σκαφών Λ.Σ.

Τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Κυβερνητών Περιπολικών Σκαφών Λ.Σ.

180
Τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Κυβερνητών Περιπολικών Σκαφών Λ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Κυβερνητών Περιπολικών Σκαφών Λιμενικού Σώματος για τη δεύτερη εκπαιδευτική σειρά 33 νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του γενικού επιθεωρητή ΛΣ υποναυάρχου ΛΣ Τσάντζαλου Ευάγγελου, του αναπληρωτή διευθυντή Εκπαίδευσης Προσωπικού, του διοικητή της Σχολής Λιμενοφυλάκων και λοιπών αξιωματικών του Λ.Σ.

Η εκπαίδευση των νέων αξιωματικών στη διακυβέρνηση των περιπολικών σκαφών πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 06/04/2015 έως 17/06/2015 και περιλάμβανε θεωρητική διδασκαλία και κυρίως πρακτική εκπαίδευση επί πλωτών μέσων Λ.Σ. που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Στην ομιλία του ο γενικός επιθεωρητής, υπογράμμισε τη σημασία λήψης της συγκεκριμένης εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά στην εξοικείωση των σπουδαστών με το θαλάσσιο στοιχείο, τις συνθήκες λειτουργίας των πλωτών μέσων, καθώς και τα καθήκοντα του προσωπικού Λ.Σ.που υπηρετεί σε αυτά και επιχειρεί επί 24ώρου βάσεως με αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.

Τέλος, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο Λ.Σ. ενόψει της επικείμενης τοποθέτησής τους στις λιμενικές αρχές.

DSC_9183DSC_9213

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.